Termékeink


Ablakok, erkélyajtók

műanyag
alumínium


Bejárati és beltéri ajtók

műanyag
fém biztonsági


Redőnyök, árnyékolók

Redőnyök
Szúnyoghálók


page

Műanyag ablakok (erkélyajtók)


Az ablakok egyik fontos jellemzője a nyitásirány. Ennek megállapítása mindig zsanér oldalról történik. Befelé nyíló szerkezet esetén ez mindig belső oldalról nézve állapítható meg (kifelé nyíló szerkezet esetén kívülről). A kétszárnyú váltózáras nyílászáró szerkezeteknél csak a főszárnyon van kilincs. Ablak típusok: Fix, Bukó, Bukó-Nyíló, Középfelnyíló, Tokosztott, Toló.

Gealan


A műanyag ablakok 6 légkamrás, fokozott hőszigetelésű,
hőhídmentes GEALAN 8000 profilrendszer időjárás és
ütésálló PVC szelvényekből horganyzott időjárás és ütésálló
PVC szelvényekből horganyzott idomacél merevítéssel.

Üveg: LowE Prémium 4-16-4 mm torzításmentes hőszigetelt üveg,
Ug=1,0 W/m2K Alapszín kívül-belül fehér, de opcióként csodálatos
színekben választható az épület külalakjához, 14 acrylcolor
és 12 fadekorációjú fóliás színekben.- a minőséget garantálja az ÉME engedély megléte
- CE jelöléssel is rendelkeznek a termékek
- 6 kamrás profilok, egyenesvonalú és íves kivitelben
- folyamatos fejlesztések (komfortigény, biztonság, hőszigetelés)
- minőség-ellenőrzés
- környezetvédelem
- esztétikus megjelenés
- időjárás-állóság
- rendkívüli stabilitás
- kiváló hőszigetelés
- beépítési mélység 74 mm-től 83 mm-ig
- választható középtömítéses kivitelben
- új technológiák alkalmazása lehetővé teszi olyan szerkezet nagyságok legyártását, amelyek eddig nem voltak elérhetőek és az Uf érték is jelentősen javul (STV), kiváló hőszigetelési értékek elérése (IKD)
- Típusok: Öko Max, Öko Design, Exlusív, Prémium

GEALAN PROSPEKTUS


Premier

A Premier Ablakrendszerek palettájának kialakítását úgy tervezték meg, hogy a legkülönbözőbb vásárlói igények és elvárások számára is megfelelő választékot nyújthassanak, a magas minőségi szempontok figyelembevételével. Ennek eléréséhez szükséges volt a több mint másfél évtizedes tapasztalat, a világszínvonalú gyártósorok, jól képzett szakemberek, a folyamatos fejlesztés, a minőségbiztosítás.

A Premier PVC nyílászáró profilbeszállítója a német Veka AG, mely termékeit a legmagasabb besorolással ellátott RAL-A osztályban extrudálja, így érhető el az átlagon felüli profil- falvastagság, mely az ebből gyártott ablakoknak extrém erős statikai tulajdonságokat és lényegesen jobb sarokszilárdságot biztosít.


A nyílászárók alaktartásáról a rendkívül erős acélidomok gondoskodnak. A Premier PVC termékpaletta valamennyi ablakrendszere kizárólag valódi EPDM gumitömítéssel készül (jó lég- és vízzárás). Az ablakok már alapkivitelben is az osztrák Maco emelt szintű biztonsági fokozatával készülnek. A Premier ablakok – ún. melegperemes eljárással készülő – TPS típusú hőszigetelt üvegezéssel készülnek.

A műanyag nyílászárók tökéletesre csiszolt egyszerű rendszerei (Comfort-line és Comfort-line+), a vízgátas szerkezetek (Trend-line), az innovatív megoldásokat tartalmazó (Prémium-line82) és az egyedi értékrendet jelentő (Prémium-line90) termékcsaládokat tudjuk a megrendelő igényének megfelelően ajánlani. A már alapszériában vasalatba épített résszellőző funkció gondoskodik a szabályozott légcseréről, a TPS rendszerű távtartók pedig redukálják a páralecsapódás esélyét, így együttesen hatékony védelmet nyújtanak a penészképződés ellen. A Prémium-line nyílászárók megfelelnek a passzívház követelményrendszer legszigorúbb elvárásainak is. Beépítés mélység: 74 mm-től -82 mm-ig

Marketing anyag - Metszetek


Az oldalak csak információs célokat szolgálnak, az itt található adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek.
Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.